Padomi, lai uzsāktu veiksmīgu restorānu

Ja jūs vēlaties, lai padarītu to par restorānu īpašnieks, jums ir, lai patīk tas, ko jūs darīt, Kim Strengari saka. Bet viņa zināja, ka restorānā bija pareizā ceļa, lai viņas, viņa bija jāstrādā naktis tīrīšana, biroju ēkas, lai savilktu galus, kad viņa pirmo reizi atvēra savu restorānu.

“Es gribēju, restorāns, vairāk nekā jebkas cits dzīvē, tāpēc upurus bija bezgalīgs, un es nekad domājošiem padarot tos,” viņa saka.

Lai būtu veiksmīga, jums būs jāiegulda daudz laika un naudas—tāpēc pārliecinieties, ka sākot restorāns ir jūsu kaislība, ne tikai biznesa darījumus, jūs ceru, ka dos naudu. “Tas ir grūtāk, nekā jūs varat iedomāties,” saka Omer Orien, “bet cilvēki to dara visu laiku. Tas nemaz nav sapņains.”

Šajās pirmajās dienās, tas ir arī laba ideja, lai noskaidrotu, ko jūs vēlaties, lai jūsu restorānu, lai izskatās. Kāda būs jūsu restorāna estētisko? Kādas mēbeles jums būs nepieciešams iegādāties, lai ietilptu tēmu? Kā jūs gulēja savu restorānu? Trentas Mēbeles, Britu mēbeļu uzņēmums, ir lielisks raksts par tēmu, lai palīdzētu jums sākt.

Orien saka, “daudz no tā, kas ir jādara ar noskaidrojot, kāda veida vidē jūs vēlaties darbu, kas liks jums justies kā jūs vēlaties, lai justies. Tas arī nesāpēs, lai būtu cilvēki jūsu dzīvē, kuri ir acu par dizainu.” Orien apsēdās ar savu co-dibinātāji un iebūvēts 3-D modelis plānot izkārtojumu par savu pirmo vietu. Un, galu galā, viņi paveica lielāko darbu, lai veidotu no kosmosa sevi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *