Kā sākt veiksmīgu restorānu?

Ja jūs esat vēlējies, lai sāktu restorāns gadi, tas varētu būt laiks, lai sēdēt un izstrādāt plānu, lai atvērtu savu biznesu. Lai palīdzētu jums izveidot recepte panākumiem, mēs esam salikti kopā how-to-get-started guide (pamācība, lai pārliecinātos, jums ir visas sastāvdaļas, kas jums ir nepieciešams, lai atvērtu savu restorānu ar pārliecību.

Bet, sākot restorāns ir aizraujoša, bet arī prasa daudz laika, un viens no stingrākajiem uzņēmumiem, lai veiksmīgi uzsāktu. Patiesībā, 60 procenti no restorāni neveiksmi pirmajā gadā.

Mēs jums nepasaka, tas rūdījums, jūsu kaislība. Mēs esam tikai norādot, ka, ja jūs vēlaties veiksmīgu restorānu, jums būs nepieciešams ieguldīt dažas nopietnas naudas un laika.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *