Lauris Aleksejevs ir Latvijā pazīstams šefpavārs ar 18 gadu pieredzi ēdināšanas jomā, Pavāra Laura Aleksejeva darba pieredze sākās 1991. gada augustā pazīstamajā Jūrmalas restorānā „Orients”. Vēlāk sekoja neaizmirstama pieredze restorānā „Vincents“, kura šefpavārs un īpašnieks ir Mārtiņš Rītiņš. Pilnīgākai kulinārijas apgūšanai sekoja darbs konditorejas firmā „Jautrais Maiznieks“, kurā tika apgūta konditora un maiznieka profesija. Tālāk sekoja intensīvs pus gada darbs bez brīvdienām tālo austrumu kuģniecībā (Far eastern shipping company), uz pasažieru kuģa par šefpavāra vietnieku. No 1999. gada, sākot strādāt Reval Hotel Rīdzene viesnīcas restorānā „Piramīda“ ševpavāra amatā, radās iespēja patiesi iedziļināties kulinārijas šedevru aizkulisēs un apkalpot dažādus viesus un valstu prezidentus visaugstākajā līmenī. Vienlaikus strādājot Reval Hotel Rīdzene viesnīcā tika klāti galdi lielākajām Latvijas kompānijām. Piem., Swedbanks klientu bankets 1500 personām Mežotnes pilī, 2 gadus pēc kārtas. Un NATO sammita ēdināšanas organizēšana Olimpiskajā sporta centrā. Sākot ar 1999 gadu regulāri tiek gūta pieredze labākajos pasaules restorānos un ņemta dalība starptautiskos pavāru konkursos (2007.g. konkursā Baltic Culinary Star tika iegūta sudraba medaļa nominācijā Melnā kaste).